θέλω όμως να σας κάνω δύο ερωτήσεις και θέλω να μου απαντήσετε. Τι ισχύει για τις αυξήσεις και τι για τις εξώσεις στις εμπορικές μισθώσεις;

Απάντηση

Αγαπητέ φίλε, λάβαμε το μήνυμα που μας στείλατε και σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την οργάνωσή μας.

Η ΕΝ.Ι.Α.Θ αγωνίστηκε και συνεχίζει να καταβάλει τεράστια προσπάθεια τόσο για την απελευθέρωση όλων των ιδιοκτητών ακινήτων από τα ενοικιοστασιακά και φορολογικά δεσμά τους, όσο και για την πληροφόρησή τους για όλα τα θέματα που τους αφορούν (μισθώσεις, φορολογικά, συνιδιοκτησία και διαχείριση πολυκατοικιών, εθνικό κτηματολόγιο, πολεοδομικά κλπ.).

Η oργάνωσή μας λειτουργεί κυριολεκτικά σε λαϊκή βάση, δηλαδή με μια σχεδόν συμβολική συνδρομή παρέχει σημαντικότατες υπηρεσίες στα μέλη της. Έτσι είναι απλούστατο να γίνει κανείς μέλος στην οργάνωσή μας, καταβάλλοντας ως ετήσια συνδρομή το ποσό των 30 ευρώ, συμβολικό σχεδόν σε σχέση με το τεράστιο κέρδος που έχει από την εγγραφή του. Η καταβολή σήμερα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή στα ΕΛΤΑ.

Σας παρακαλούμε συνεπώς, όπως και κάθε ιδιοκτήτη που μας ζητά ιδιαίτερες πληροφορίες ή έντυπα, να περάσετε απόγευμα Δευτέρα έως Πέμπτη 7-9 μ.μ. (πλην Ιουλίου και Αυγούστου) από το Γραφείο Ενημερώσεως της ΕΝ.Ι.Α.Θ, Βασ.Ηρακλείου 47, 7ος όροφος, και να εγγραφείτε μέλος στο σωματείο μας, καταβάλλοντας 30 ευρώ ως ετήσια συνδρομή σας. Εκεί θα μπορείτε να παίρνετε μισθωτήρια ακινήτων κατοικιών και επαγγελματικής στέγης, φοιτητικά μισθωτήρια, χρήσιμες συμβουλές από τους δικηγόρους της ΕΝ.Ι.Α.Θ, και ενημερωτικό υλικό για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει, όπως χιλιάδες άλλοι ιδιοκτήτες, από όλη τη χώρα. Επίσης θα λαμβάνετε δωρεάν και το τριμηνιαίο περιοδικό μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ", το οποίο θα σας ενημερώνει πλήρως για τα πάντα σχετικά με την ιδιοκτησία. Με την εγγραφή σας θα λάβετε και τον "Οδηγό του Ιδιοκτήτη", που απαντά πλήρως στα δύο θέματα που μας θέσατε.

Επίσης κάθε νέο μέλος της ΕΝ.Ι.Α.Θ. που γράφεται με οποιονδήποτε τρόπο, λαμβάνει είτε με e-mail είτε απευθείας από το γραφείο ενημερώσεως την ίδια στιγμή της εγγραφής του, κωδικούς πρόσβασης στην περιοχή εξυπηρέτησης μελών on-line της ιστοσελίδας της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, από την οποία μπορεί να διαβάζει και να τυπώνει μέσω διαδικτύου όλα τα έντυπα και μισθωτήρια που διανέμονται από το γραφείο ενημερώσεως, επιπλέον χρήσιμα έγγραφα, όπως επίσης και όλα τα νομοθετικά κείμενα που ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Η εγγραφή η δική σας και κάθε ιδιοκτήτη ως μέλους είναι απαραίτητη και αυτονόητη προϋπόθεση για την επιβίωση και την ανεξαρτησία της οργάνωσής μας, η οποία δεν χρηματοδοτείται από το Κράτος αλλά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών μας. Έτσι μόνο θα μπορούμε να συνεχίζουμε τους αγώνες μας, στους οποίους καλούμε και σας να λάβετε μέρος, ή να μας ενισχύσετε, έστω και με την συμβολική συνδρομή σας.