ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   Μ Ε Λ Ω Ν

ΣΤΟ 41ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ

& ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο, 27.1.2024, ώρα 10.00 – 14.00: Εμπορικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών

(ΕΒΕΑ, Αίθουσα «ΕΡΜΗΣ»), οδός Ακαδημίας 7, Αθήνα, με τα εξής θέματα:

 Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΝ.Ι.Α.Θ.), μέλος της ΠΟΜΙΔΑ, συμμετείχε με επιτυχία στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ που αφορά την ενημέρωση ιδιοκτητών ακινήτων EduHome (Δείτε περισσότερα...)

Ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο ετοιμάζεται να ζήσει η Θεσσαλονίκη από τις 10 έως 12 Νοεμβρίου 2023, με τη διοργάνωση της 2ης Real Estate Expo North, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ – HELEXPO, στο περίπτερο 16.


Η Real Estate Expo North είναι η μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις, που δίνει την ευκαιρία σε εγχώριους και διεθνείς επενδυτές να εξερευνήσουν την αγορά ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, με τη διοργάνωση της 38ης Philoxenia – Hotelia, της διεθνούς έκθεσης φιλοξενίας για τους επαγγελματίες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και της εστίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για δικτύωση (networking) και επαγγελματικές συμφωνίες. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοκτητών Ακινήτων. Τοποθετήσεις των εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Την δέσμευση για μείωση του ΕΝΦΙΑ για τους περισσότερους – όπως είπε – φορολογούμενους επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας σήμερα, μιλώντας στο 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοκτητών Ακινήτων της ΠΟΜΙΔΑ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 29 Ιανουαρίου στην αίθουσα “Ερμής” του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Στο ίδιο συνέδριο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας δεσμεύθηκε για την ικανοποίηση σειράς αιτημάτων της ΠΟΜΙΔΑ, μεταξύ των οποίων για την κατάργηση της βεβαίωσης ΤΑΠ κατά τη σύνταξη συμβολαίων μεταβίβασης, ο γενικός γραμματέας Δασών κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης ανήγγειλε την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για τους δασωθέντες αγρούς ενώ ο διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γιώργος Πιτσιλής ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2022 θα ενταχθούν στην πλατφόρμα myproperty, (μέσω της οποίας γίνονται ηλεκτρονικά οι μεταβιβάσεις ακινήτων), οι κληρονομιές και οι άτυπες δωρεές.

H μοναδική έκθεση για το Real Estate πηγαίνει Θεσσαλονίκη 18-20 Νοεμβρίου 2022

Συμμετέχει και η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Θεσσαλονίκης!

ΔΕΘ - HELEXPO, περίπτερο 16

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Αθήνας, η Real Estate Expo δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου στην Θεσσαλονίκη, από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022. Η Real Estate Expo North φιλοξενείται στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισµού Philoxenia – Hotelia, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ – HELEXPO, στο περίπτερο 16.

Το Παρατηρητήριο Τιμών και Εκτιμήσεων Ακίνητων Ελλάδος & Ν.Α. Ευρώπης του Ελληνοσερβικού  Εμπορικού, Τουριστικού, Επαγγελματικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος αναγνωρίζοντας τη ριζική ανατροπή του τοπίου στο Real Estate και τις υποδομές  που διαμορφώνονται στην Ελλάδα διοργανώνει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου κι ώρα 19.00  - 21.00 υβριδική  Στρογγυλή Τράπεζα  με θέμα:

“ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ REAL ESTATE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”