Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Αριστοτέλους 4, 4ος όροφος
Θεσσαλονίκη
54623
Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο:
2310-220797, 2310-272188, 2310-280228
Εικονική κάρτα (vCard)
Άλλες πληροφορίες:

Το Γραφείο Ενημέρωσης της ΕΝ.Ι.Α.Θ λειτουργεί για όλα τα μέλη μας στην οδό Αριστοτέλους 4 (γωνία Τσιμισκή), 4ος όροφος, Γραφείο 8 κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη και από ώρα 17.00 έως 19.30. Από τον μήνα Μάιο του 2020, λόγω των εκτάκτων συνθηκών, οι ώρες παρουσίας των εκπροσώπων της ΕΝ.Ι.Α.Θ έχουν μεταβληθεί, συνεπώς θα ήταν προτιμότερο η επίσκεψή σας στο Γραφείο Ενημέρωσης να γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Μέσω του γραφείου ενημέρωσης, μπορείτε να λαμβάνετε πληροφόρηση για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ιδιοκτησία και να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας.

Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 2310-220797, 2310-272188 και 2310-280228.

Μέσω του γραφείου ενημερώσεως έχετε τη δυνατότητα να κανονίσετε και προσωπική συνάντηση για ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα «PROTERGIA-ΠΟΜΙΔΑ» με τον υπεύθυνο του προγράμματος στη Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές-υπηρεσίες που προσφέρει η ΕΝ.Ι.Α.Θ στα μέλη της.

Εάν δεν είστε μέλος μας και επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας για να λάβετε πληροφορίες για το πως θα εγγραφείτε, συμπληρώστε τη φόρμα υποβολής ερώτησης που θα βρείτε παρακάτω και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι νομικοί σύμβουλοι της ΕΝ.Ι.Α.Θ βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώνουν για θέματα ιδιοκτησίας, να σας βοηθούν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να σας δίνουν κατευθυντήριες συμβουλές. Δεν δύνανται όμως να επιλύουν τις προσωπικές σας νομικές υποθέσεις, για τις οποίες απαιτείται συνδρομή δικηγόρου. Μην ξεχνάτε ότι κάθε περίπτωση έχει ιδιαιτερότητες και μόνο με μελέτη του σχετικού φακέλου μπορούν να δίδονται αξιόπιστες συμβουλές. Παρακαλούμε να θυμάστε πάντοτε ότι η οργάνωσή μας είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και όχι ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών.

Αποστείλετε ένα Email
(προαιρετικό)