ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

 

  1. Κάθε μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Θεσσαλονίκης (ΕΝ.Ι.Α.Θ), αποκτά από τη στιγμή εγγραφής του μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους το δικαίωμα να επισκέπτεται όσες φορές χρειάζεται το Γραφείο Ενημέρωσης (Αριστοτέλους 4 και Τσιμισκή γωνία, 4ος όροφος) και να ενημερώνεται σχετικά με τα προβλήματα της ακίνητης ιδιοκτησίας του
  2. ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μας, για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
  3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ & ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,  όπως συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος/ Φυσικού Αερίου από την PROTERGIA, στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικιών ΑΝΥΤΙΜΕ ή στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικών και Κοινοχρήστων Χώρων από την INTERAMERICAN κλπ.
  4. ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ενημερωμένο με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας ιδιοκτήτης ή εκμισθωτής ακινήτων και διαχειριστής κτιρίου.
  5. ΕΤΟΙΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΜΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΩΝ κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων, εξοχικών, φοιτητικών, αγρομισθώσεων, παρατάσεων, υπομισθώσεων, απόδοσης ακινήτων, κλπ. που μπορoύν να "κατεβάσουν" από τη "Σελίδα Μελών" μας.
  6. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για τα νομικά και φορολογικά προβλήματα της ακίνητης ιδιοκτησίας καθώς και διαχείρισης κτιρίων. Οι σχετικές ειδοποιήσεις δημοσιεύονται στην στήλη ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ της ιστοσελίδας μας, ενώ τα μέλη μας ειδοποιούνται με email για τη διεξαγωγή τους. 
  7. ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟμας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" στο σπίτι τους.
  8. ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ! Κάθε εγγραφόμενος αποκτά αυτοστιγμεί username και password για την Περιοχή Μελών της ιστοσελίδας www.pomida.gr , μέρα ή νύχτα, 365 μέρες το χρόνο, από τη στιγμή εγγραφής του μέχρι το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους, και άμεση πρόσβαση στην μοναδική «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ για ανάγνωση και εκτύπωση σε pdf πολλών δεκάδων χρήσιμων εγγράφων (νόμων, εγκυκλίων, οδηγιών, υποδειγμάτων, κωδικοποιήσεων κλπ.) για τα ακίνητα καθώς και ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ON-LINE προς τους ειδικούς μας!

 

Φίλε Ιδιοκτήτη, η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας και για την προάσπιση των δικαιωμάτων σου. Η ετήσια συνδρομή (35 ευρώ) είναι συμβολική ενώ τα οφέλη που αποκτάς πολλαπλά.

 

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας και μετά τον έλεγχο ότι έχει καταβληθεί η συνδρομή θα σας αποσταλεί μέσω e-mail ο Αριθμός Μητρώου σας, καθώς και το username και password για άμεση πρόσβαση στο πεδίο Εξυπηρέτησης Μελών on line της ιστοσελίδας της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.

 

Για να γίνετε μέλη της ΕΝ.Ι.Α.Θ αρκεί να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής και να καταβάλετε την ετήσια συνδρομή που αντιστοιχεί στα μέλη μας.