Ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο ετοιμάζεται να ζήσει η Θεσσαλονίκη από τις 10 έως 12 Νοεμβρίου 2023, με τη διοργάνωση της 2ης Real Estate Expo North, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ – HELEXPO, στο περίπτερο 16.


Η Real Estate Expo North είναι η μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις, που δίνει την ευκαιρία σε εγχώριους και διεθνείς επενδυτές να εξερευνήσουν την αγορά ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, με τη διοργάνωση της 38ης Philoxenia – Hotelia, της διεθνούς έκθεσης φιλοξενίας για τους επαγγελματίες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και της εστίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για δικτύωση (networking) και επαγγελματικές συμφωνίες. 

Με τη συμμετοχή εκθετών από όλο το φάσμα του Real Estate και με ένα άρτια μελετημένο πρόγραμμα στοχευμένων εκδηλώσεων, η Real Estate Expo North, αποτελεί το σημείο συνάντησης των decision makers των Βαλκανίων κι όχι μόνο!

Στο πλαίσιο της 2ης Real Estate Expo North, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο 3o Real Estate Forum, στο οποίο διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς ακινήτων, ενώ στην ενότητα Project & Investment Presentation in 60΄ καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν αποκλειστικά για το κοινό της έκθεσης τα νέα επιχειρηματικά τους projects.

Μετά την μεγάλη απήχηση της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί και στην Θεσσαλονίκη το εξειδικευμένο Hosted Buyer πρόγραμμα το οποίο έχει ως στόχο να προσελκύσει επαγγελματίες επενδυτές από χώρες της Ευρώπης, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ασίας.

 

Υποστηρικτής και αρωγός της 2ης Real Estate Expo North είναι ο Σύλλογος Μεσιτών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Α.Σ.Θ.).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Real Estate Expo North επισκεφθείτε την ιστοσελίδα north.rexpo.gr