Πρώτα απ' όλα όμως θα ήθελα να μου απαντήσετε στα εξής ερωτήματα.

  • α. Αν εγγραφώ σήμερα, η συνδρομή μου θα ισχύει μόνο για τους υπόλοιπους μήνες του τρέχοντος έτους, ή για 12 μήνες από σήμερα;
  • β. Υπάρχει η δυνατότητα να μου στείλετε, εφόσον γίνω μέλος σας, "άμεσα" με e-mail ή φαξ υποδείγματα μισθωτηρίων;

Απάντηση

1. Η συνδρομή στο σωματείο μας λήγει πάντοτε την 31η Δεκεμβρίου κάθε ημερολογιακού έτους. Σύμφωνα με το καταστατικό μας όσοι εγγράφονται μέχρι 31η Οκτωβρίου, πληρώνουν τη συνδρομή του τρέχοντος ημερολογιακού έτους, ενώ όσοι εγγράφονται από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι τέλους του έτους πληρώνουν τη συνδρομή του επομένου ημερολογιακού έτους. Σε όσους εγγράφονται όμως προς το τέλος του έτους, όπως ελπίζουμε και σείς, το περιοδικό ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ αποστέλλεται και για ένα τουλάχιστον επιπλέον έτος. Σε κάθε περίπτωση όμως το ποσό της συνδρομής θα συμφωνήσετε και σείς ότι είναι πάντοτε σχεδόν συμβολικό, ώστε η συζήτηση γύρω από αυτό να μην έχει ιδιαίτερη αξία, δεδομένου ότι το σωματείο μας ήδη υπερασπίζει ακούραστα τα συμφέροντά σας, με επιτυχίες.

2. Με την εγγραφή σας, σας αποστέλλεται e-mail με username και password ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στην περιοχή εξυπηρέτησης μελών on-line στην ιστοσελίδα της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α και να μπορείτε να διαβάσετε και να τυπώσετε απευθείας από τον υπολογιστή σας, όλο το διανεμόμενο ενημερωτικό υλικό, τον Οδηγό του Ιδιοκτήτη και του Διαχειριστή καθώς και κάθε είδους μισθωτήριο (δείτε σχετικά στο ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ON-LINE του site της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α). Η καλύτερη εξυπηρέτησή σας βέβαια επιτυγχάνεται πάντοτε με αυτοπρόσωπη προσέλευσή σας στο γραφείο ενημερώσεως, Βασ.Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη. Παρακαλούμε να θυμάστε πάντοτε ότι η οργάνωσή μας είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και όχι ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών.